dilluns, 21 de novembre de 2022

TASTET D'OLIVES

Continuant amb el projecte de l'olivera i les olives, el divendres, 4 de novembre vam fer un tastet de quatre varietats d'olives: la llepadits o "yeyé", la camamilla, la tallada o "partida" i la de l'aragó.

Vam veure com són d'aspecte cadascuna: pell llisa o rugosa,  el color verd més intens,  més clar i negres , la mida més gran o més petita. També les vam olorar i vam veure, com segons els ingredients amb les que les han cuinat, l'olor era més intensa o menys. 

Per finalitzar les vam tastar una a una i  vam anotar si ens agradaven molt,  poc o gens. Un cop ens les vam menjar també vam observar com tenien el pinyol. També vam veure que la més exitosa a la classe de les caramelles  i dels petits dracs va ser la llepadits fent honor al seu nom!!. 

                                                                                                  cliqueu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada